Jornada TTSS IB

 Jornada Línies Estratègiques i canvi de model post CÒVID-19 el repte de les entitats socials.

 

El proper 23 de novembre, per videoconferència, el Tercer Sector Social de les Illes Balears, del que foQua/Plena Inclusió IB formam part, organitza la Jornada Línies Estratègiques i canvi de model post COVID-19 el repte de les entitats socials.

Es pretén promoure una reflexió conjunta, en l’àmbit de totes les entitats que ens dedicam a aquest sector, sobre aquestes límies per tal d’afrontar les situacions derivades de l’emergència sanitària en 3 sessions consecutives, entre les 9 o les 15 hores:

  • 9:00-10:45h- Impacte de la crisi sobre les entitats d’acció social: valoració i propostes de mesures correctores.
  • 11:00-12:45h- Polítiques públiques de xoc per fer front al repte de la cohesió social.
  • 13:00-14:45h- Mesures per redreçar les debilitats del model econòmic balear.

La jornada està dirigida a personal tècnic de les entitats d’acció social de les illes balears i es poden inscriure a través del següent enllaç: https://form.jotform.com/baumascoop/inscripcions-tssib2020

Per a més informació consultar el cartell adjunt. El plaç d’inscripcions acaba el 16 de  novembre.

 

 

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

DESCARREGA EL CARTELL


 

 

 

Share this postDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.