Col·laboració veïnal

 

Campanya de col·laboració veïnal: passejos terapèutics

 

L’Estat d’Alarma permet, de forma excepcional, realitzar passejos terapèutics a les persones amb discapacitat intel·lectual, del desenvolupament o trastorn mental, amb l’obligat compliment de les mesures de prevenció estipulades per a qualsevol tipus de sortida mentre duri el confinament a casa degut al coronavirus.

 

Amb l’objectiu de sensibilitzar a la població en general sobre aquesta excepcionalitat t’animam a fer difusió a través de les xarxes socials o a imprimir i col·locar aquest cartell a la teva comunitat de veïns, al teu barri o fins i tot als comerços de la zona que continuïn oberts per tal d’evitar que es produeixin situacions no desitjades.

 

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

DESCARREGA EL CARTELL
Share this postDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.