Jornada 2021

 Jornada foQua 2021.

 

Després d’un any hem incorporat moltes rutines a les nostres vides, algunes esperem que destinades a desaparèixer, com el deixar d’abraçar al company que retrobes,  però d’altres potser han vengut per quedar-se. La mascareta, el teletreball, la moda del xandall… han vengut per quedar-se? o potser no?

A les entitats foQua ens estam plantejant donar continuïtat a algunes pràctiques que hem estat duent a terme aquest darrer any, algunes hauran vengut per quedar-se, d’altres s’esvairan en el temps. Si et fa ganes conèixer aquestes pràctiques i vols compartir 2 hores del teu temps amb nosaltres, t’animam a que t’inscriguis a la propera jornada foQua, el dia 12 de novembre, de les 12:00 a les 14:00.

 

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

DESCARREGA EL CARTELL


 

 

 

Share this post