16 encontre Balear d’autogestors

16 encontre Balear de persones autogestores

Un centenar de persones participaren el passat 23 i 24 de novembre al setzè encontre balear de persones autogestores organitzat per Plena Inclusió Illes Balears. Aquest any el tema central fou el de la Igualtat de gènere i es dugué a terme a l’Hotel Horizonte a Palma. Hi participaren persones autogestores, professionals i voluntaris de les entitats Aproscom Fundació, Mater, Intress i Amadip.Esment.

Vam tenir la sort de poder comptar amb la participació de Nina Parrón, directora Insular d’Igualtat del Consell de Mallorca i amb membres actius de l’Espai de dones, un Centre d’igualtat i assessorament per a les dones que ofereix servei a tota la comunitat. Però els vertaders protagonistes de l’encontre foren les persones autogestores, que s’ho passaren d’allò més bé fent UN mannequin challenge i aprenent dels seus companys amb les presentacions que els diferents grups d’autogestors.

VISUALITZA EL PROGRAMA


Share this postDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.